Bbw numsefisk

Menuen

Bbw numsefisk

Århus lejlighed søges i århus

århus lejlighed søges i århus

Jeg er frisk, Fitness,svömning, Bowling optager min uge. Jeg er pensionist og bor nær Odense. Jeg bruger rollator Annalise Sørensen 76 År Fortrolige udvekslinger Jeg er en 74-årig gift mand. Om sommeren nyder jeg at tage til stranden, men konen gider ikke, og det er kedeligt. Asta sundstrøm 81 År Mailvenner søges.

Da jeg elsker at skrive søger jeg nogle at skrive sammen med. En kvinde i passende alder som penneven. Rejser, shopping,cafeture gå ture sammen med min hund, koncerter,evt. Bankmand på 67 år og savner en kvindelig ledsager til rejser osv (som jeg naturligvis bidrager til mere eller mindre) Du skal helst være fra Nordjylland Leif Pedersen 66 År Rejse og weekendven/ veninde Rejseven/veninde søges af en glad og frisk enke, alder fra. Puk Petersen 65 År Jeg søger venner af begge køn, jeg bor på Fyn.

M., og så elsker jeg at skrive, når jeg først er kommet i gang, er jeg næsten ikke til. Jeg er selv en meget. Jens Nielsen 65 År Har været penneven før, holdt en pause i flere. Har en del gode interesser og glæder mig til at høre om jeres liv. 16/6-2015 Lis Inge Johansen 71 År Hej folk. Fra Skive, søger en dame i passende alder gerne med du er ene eller gift. Måske kan vi mødes engang. Jeg bor i Aarhus Carsten 75 År enlig kvinde 65 SØGER RAR penneven HEJ Jeg er en helt naturlig kvinde der gerne vil finde en sød rar gerne stille penneven helst uden børn ikke-ryger og mådehold m alkohol Jeg er jobaktiv endnu- og har flere. Jeg går ikke op i alder, det handler om kemi. Jane Catharine Elisabeth Charlotte Hoffmann 103 År Mailven (inder) Hej allesammen Jeg søger nogle at skrive med jeg har bil Vil gerne ud og og nyde narturen men er ikke det samme som da vi var 2 går lidt til banko vil også gerne til.

Sir det dig noget så smid en mail. Henriette Roberts 65 År ældre herre som har væk alt for længe. Kjeld Pedersen 69 År Velkommen Søger voksen dame som penneveninde fra Sønderborg Lothar Ingwersen 82 År Kvinde søges til hyggelige "samtaler" Jeg søger en kvinde, som har en alsidig viden, og du må gerne have en alder, som du kunne være min datter, da jeg. Jeg er meget kreativ, biografture, cafebesøg, kortspil. Jeg vil meget gerne at finde venner til hende. Niels Juul Nielsen 65 År Penneven til deling af tanker og interesser. Du skal være ikke ryger - alder helst 70-78. Jeg bor i København og har en treværelses lejlighed. Ole Husum Olsen 81 År Sød dame -gerne gift- søges til at skrive sammen med Jeg er en mand på 76 år, der er gift, men hverdagen er lidt tam. Andet spil, socialt samvær, bøger.

Med venlig hilsen Helena Helena 67 År Jeg søger en rigtig sød mail/ven på min egen alder, at skrive lidt sammen med og måske mødes en dag. Har været alene i over 4 år t er ikke rart ikke at snakke med nogen, jeg er ikke en af dem der går ud og snakker med alle og enhver. Skriv trygt til mig hvis du er bare det mindste nysgerrig/interesseret og lad. Man kan være sig selv og skal ikke tænke på at tage sig ud fra sin bedste side. Jeg elsker hjemmelig hygge, god mad og bilture, samt gåture. Du er ved at rapportere denne annonce for ulovligheder, bekræft venligst at alle informationer er korrekte Årsag, salg af billeder/videoer/camshows eller telefonsex, mindreårig bruger eller indhold. Det kniber vel egentligt nu, at følge med i alle de opdateringer der kommer og der skal nok være noget jeg gør forkert. Line Line 65 År Pennevenner af begge køn Hej jeg er en frisk folkepensionist der søger nogle flere pennevenner, jeg bor i kbh. Lad os lære hinanden at kende igennem mail. Kunne godt tænke mig at møde nogen herfra.

Har en lille hund som altid. Jeg søger en sød, slank, smuk kvinde 50-60 år til at skrive. Måske kan det føre til gode venskaber. Oda 67 År Mailvenner søges Jeg er en gift kvinde. Måske har du det på samme måde og gerne vil snakke fortroligt med en anden. Jette Bjørn 73 År Jeg, en mand, kærlig, ærlig, rimelig kreativ, romantikker,skriver ind i mellem digte.m. Dan Nielsen 65 År, rejse Ven, hej. Amager Jeg er 77 år lidt handicappet sidder meget alene hver dag særlig slem i veek-end skriv tryk til mig jeg svare med det samme Kristen kristensen 77 År Veninde søges Jeg er en mand på 77 år (Kolding som søger en god veninde, til. Står i en genbrugsforretning.

.

Bordel herlev thai piger århus

Århus lejlighed søges i århus

Massage escort copenhagen body to body århus