Bbw numsefisk

Menuen

Bbw numsefisk

Thai massage københavn anmeldelser bordel vejle

Learn more, including about available controls: Cookie Policy. 0.8 km, koldingvej 6, 7100, Vejle, nara Thai Massage. Jeg føler mig som et nyt menneske og det samme ønsker jeg for andre der har små som store skavanker. Bedste massage jeg nogensinde har fået. Ofte føler jeg aldrig at jeg helt har fået nok efter en times massage, men her bliver du masseret fra top til tå og føler dig på en lyserød sky efterfølgende. Thai Massage med fokus på kvalitet. Spørg Vian S om Top Thai Wellness. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Ribe Landevej 406, Nr Vilstrup, 7100, Vejle. Naphat Wellness Thai Massage.

Bagefter fik jeg en lille hyggelig snak med Bo og dette sted vil jeg varmt anbefale. Oktober 2014, wellness der vil noget :-) Jeg var her forbi 14 dage inden jeg modtog en lækker omgang oliethai massage i dag. Det tilbyder vi ikke. Duang Dao Thai Massage. Det er en rar atmosfære og menneskerne ikke mindst.

1.6 km, nørregade 29, Marys center, 7100, Vejle. Spørg DrAlberti om Top Thai Wellness. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end. Skriv en anmeldelse, anmeldelser (14 medlemsvurdering, fremragende. Maruay Thai Massage. Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

.

Jeg har i dag modtaget 1 times vidunderlig thaioliemassage af Top. En time føltes som meget længere. Vi tilbyder professionel thai massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Spørg AnneLadegaard om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. 2.1 km, vardevej 1 E, 7100, Vejle, mim Wellness Thaimassage. Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport. August 2015 fra mobile enheder.

Forrige Næste 1 2 3 4 Opdaterer listen. Januar 2014 Super massage, supersøde massører og fuld valuta Superdygtige massører med godt humør, og man føler sig utroligt velkommen. Jeg blev vist rundt i lokaliteterne, og der er virkeligt hyggelig og ikke mindst rent. Par, alene, forretning, venner, tidspunkt på året, mar.-maj. Se flere anmeldelser Anmeldt for 2 uger siden Spørg ElinaS467 om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Man får også massage i det tidsrum der svarer til prisen. Dette er helt sikkert blevet mit stamsted. Ellers kan jeg kun varmt anbefale Top. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Hvis jeg skal nævne en enkelt ring det kan forbedres så er det mangel på telefon passer under behandlingerne.

Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Top og hendes personale er alle uddannede og de har styr på hvad de laver og deres behandlinger har for mit vedkommende altid været helt perfekte! Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen. Altså en times massage er 60 minutters massage (plus/minus). Fantastisk ægte thai massage, har i mange år ledt efter et ordenligt sted at få Thai massage - det har været svært.

Luder sex massage escort fredericia

Spa og wellness sjælland intimate massage holbæk

Ns erotik hildesheim bordell